Els Amics de les Arts, Manresa

Quilapayún, St. Cugat
21/03/2009
Els Amics de les Arts, BCN
28/03/2009

27.3 Vermell

Avui hem estat a Manresa, a la sala Vermell, que si de bones a primeres hagués de dir alguna cosa sobre ella seria: quin gran i bon sopar que ens han donat!!!! Uaaaaalaaaaa!!! I és clar, després qui toca amb la panxona a rebentar? Doncs res tu, a passejar pels carrers dels voltants del local, fent fotos a senyoretes de pedra que aguanten estoïcament les parides que no parem de dir a tort i a dret, una cosa que és intrínseca als Amics de les Arts.

I no hi ha actuació sense proves de so -pels pèls, ehem, l’espai-temps és una assignatura a millorar…-, ni els preparatius de les proves -amb en estella inclosa clavada al ditet d’en Ferran, ai pobreeeeet!!-, ni escalfament enmig de caixes de begudes -ja comença ser un clàssic-. Però al final en Dani, l’Eduard, en Joan Enric i en Ferran van actuar, amb el suport de la Txell -la millor groupie que tenen- i un públic que va riure i gaudir del bolo i entre el que hi havia gent que es sabia alguns temes i tot, impressionant!

2 Comments

  1. Anònim ha dit:

    Ei! quina il·lusió! jo també hi era, va ser, un molt bon concert!
    Molt bona la crònica!
    Ferran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *