I per Tàrrega vam passar

El doble doblet amb Els Amics de les Arts
11/09/2017
Dos mesos i mig
24/11/2017

del 7 a 9 de setembre’17

Feia 10 anys que no anava a Tàrrega de bolo, a la Fira de Teatre.  El 2007 hi vam fer l’espectacle inaugural amb Els Deambulants.  Quins records mirant les fotos!

Enguany hi vam passar amb Le Croupier, fent el Dinamita la Sarsuela.  Dijous 7 muntatge i divendres 8 i dissabte 9 funció. Estàvem allotjats a uns pocs quilometres, en una zona que ho tenia tot: una cafeteria restaurant de menú, una gasolinera, una whiskeria, un hotel de carretera… Aix no, però nosaltres vam anar a Tàrrega a fer altres coses!  A la whiskeria hi vam voler anar a fer una copa, amb les senyores, les nostres eh?, les de Le Croupier.  I ens van dir que amb dones no podíem entrar allà…

Va, tornant al que ens interessa, el teatre i la música, és clar!  Bona experiència!  Passar per Tàrrega sempre és interessant.  Mostres el que fas, durant uns dies estàs voltat de tot de gent de la faràndula, et vas trobant amics i coneguts i algunes persones que feia anys que no veia. I et van sortint bolos, que d’això es tracta, de recollir els fruits.

Doncs seguirem dinamitant la sarsuela!! Que no pari!!

 

9 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *