Passar d’1 a 4

Fluir
05/07/2017
Resum de tres dies de “colònies”
20/07/2017

Quan un tècnic et truca un diumenge al vespre és que alguna cosa passa. I el que va passar la setmana passada és que vaig anar a cobrir en pla rescat a en Rosky dimecres i dijous a l’EscèNit -la programació d’estiu del Teatre Municipal de Girona- i a recobrir-lo a la Casa de Cultura el divendres tarda, ja que en Manel Palahí el cobria dijous i divendres matí. Això és l’estiu!

 

5-7-17 A corps perdus – Cie Bibouac  – Plaça del Pallol de Girona
Acrobàcies enmig d’una estructura. 5 canals: CD i ordinador (en estèro) i un violoncel.  4 PS15, 2 PS Bass, 4 PS10 de monitors i una Yamaha 01. Genial! Ei, de tant en tant fer un bolo així em relaxa! No portaven tècnic.

6-7-17 Esquerdes –Hotel Iocandi -Plaça del Pallol de Girona
Circ i música.  I retrobament sorpresa amb na Joana Gomila, amb qui havia treballat fa moooolts anys.  Perquè teníem un espectacle entremig, sinó crec que encara estaríem xerrant… Portaven tècnic. Uns pocs canals també.  Més relax i a gaudir de l’espectacle!

 

7-7-17 Taller Universitat de Girona – Casa de Cultura de Girona
Taller de Gospel amb Gospel Viu. 2 SM58 sense fils.  Ja amb una mica de ganes de mesclar alguna cosa amb més canals…  És el que tinc, un parell de dies de relax estan bé, un parell més ho acabarien d’arrodonir, però dintre meu hi comença a haver-hi un rum rum. Sort que la força del Gospel em distreia! Hi havia algun tema de pell de gallina!
I oh sorpresa, el bon amic Àngel Valentí hi era tocant la bateria! Un altre amb qui en podríem explicar unes quantes.

8-7-17 Els Amics de les ArtsSons del Món – Castelló d’Empúries
I el quart dia, el bolo que ja tenia inicialment.  Tornem a mesclar uns “pocs canals més”! I quina bona actuació que van fer Els Amics! Feia molt que no els veia fer un bolo xerrant una mica més que darrerament, baixant enmig al públic al final de Lousiana per fer-lo cantar, fent un brindis amb el vi que maridava el concert, deixar-se anar més que de costum…

El dia abans vaig rebre un whatsapp d’un antic company de feina: escolta, que demà em caso i hi ha l’escenari del vostre concert davant de la porta de la Catedral de Castelló… que porteu moltes coses amb Els Amics? Perquè haurem de sortir per allà..

El cert és que com anava plovent no vam poder muntar gaire res i van tenir l’escenari bastant net, fet que van aprofitar part dels convidats per pujar-hi i llençar l’arròs i els pètals de flors des d’allà.  Una imatge ben curiosa!

En Pi, el tècnic de cultura de l’Ajuntament i bon company d’aventures de fa uns quants anys, ens va tractar la mar de bé, l’equip de Promo Arts ens va mimar fantàsticament bé, els tècnics de Rock’n’Classics van fer una excel·lent feina.  Això de tapar, destapar, tapar, destapar i a sobre tenir un rider vell no va ajudar gaire, però no va haver-hi cap problema! Gràcies a tots!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *