Joglant, joglem, joglim!
25/05/2017
Quan gaudeixes i vius!
11/06/2017

27 i 28 de maig’17

Aquests són els km que em diu el mòbil que vaig fer a peu durant el dia de muntatge i els dos dies de la tercera edició del Festivalot, a on vaig fer de Cap Tècnic. Un dels objectius d’una producció tècnica és arribar a l’event amb tota la feina planificada i que si passen coses que siguin imprevistos. I si és així, et podràs dedicar a “passejar” per tots els espai fent allò que està previst fer a més d’anar comprovant si tot va com estava previst.  I sembla que així va ser! Gran equip humà el del festival, sumat a la bona feina fet pels tècnics de BTM Sound, personal del Teatre Municipal, del Centre Cultural la Mercè, alumnes en pràctiques de l’ETECAM, proveïdors, col·laboradors, voluntaris, etc.

L’any que més!!! (i potser  en patinet…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *