Mateix lloc, dues funcions diferents.

Moltes gràcies! Crònica de 3 grans setmanes.
02/05/2017
Tot tipus de bolos!
10/05/2017

23 d’abril’17

Le Croupier.  Espectacle Dinamita la Sarsuela, dia de Sant Jordi.  Dues funcions, a les 17 i a les 19.30.  Mateix teatre, el de la Cellera de Ter.  I mateixos músics i tècnics.  Només canviava el públic.  I va ser com si fossin dos bolos diferents, en dos pobles diferents, en dos dies diferents.  Res a veure la primera funció de la segona.  Com pot arribar a canviar tant un passi de l’altre! El primer no va estar malament del tot, però no va sortir allò que es diu rodó rodó…  Ells venien d’assajar el dia abans i tot el matí, amb l’Oriol Genís, que s’incorpora com a actor en aquest espectacle.  Jo venia de dormir no especialment massa.  El muntatge el vam fer mano a mano amb l’Àlex, de BTM, calia donar un cop de mà des del grup, era un bolo just per a una persona sola, per l’accés, per l’espai, pel temps que es disposava. Les proves de so van ser havent dinat -això ja no ajuda gaire, amb la planxa plena-.  I vint minuts més tard començaven.  No eren factors molt a favor, tot i que tots vam estar una mica fluixets.  A taula tenia aquella sensació que fes el que fes no sonaria millor, per tant l’estratègia era que no sonés pitjor, que ja estava bé com sonava i que no calia donar-hi gaires voltes perquè perdria el temps. Objectiu: mantenir la correcció.

En canvi el segon, amb una hora de diferència i un berenar entremig, va sortir més que rodó.  A tots els nivells, musical, artístic, tècnic. Semblaven un altres músics, un altre show.  I va sonar mooooolt millor que el primer.  Personalment poca cosa vaig fer de diferent a part d’estar més fi mesclant el que m’arribava de l’escenari.  El primer al final va ser més com un assaig general amb públic -ei, i repeteixo que no va estar malament del tot, el públic va gaudir!-. Però al segon ho vam brodar!

Va ser entranyable fer la Sarsuela a La Cellera, d’on són bona part dels components de Le Croupier.  Jo no en sóc però encara ara hi ha gent s’ho pensa.  Ambient molt de casa, bon rotllo, gent coneguda, l’Oriol que va sortir abans a fer enrenou a la platea amb la petaca que no estava preparada… Res home res, se li aixeca la faldilla i vinga! Encara va fer gràcia i tot a la gent que ho va veure!

Avui bolo amb 4 Nexo PS15+2PS15 bass de PA, Yamaha QL5, 8 PS10 de monitors i vinga, a tirar milles! Aquests bolos també molen!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *