Es podria condicionar l’Antiga Fàbrica Damm?

Óyeme con los ojos, Jerez
06/03/2017
Als Premis Enderrock, amb “piropos”!
19/03/2017

7 de març’17

Hora de Joglar, Enderrock Sona, Antiga Fàbrica Damm. Dues realitats, un actuació que va anar bé a nivell de resposta del públic però un bolo que no ens va provar excessivament.  Per part meva pel so, no vaig “triomfar” gaire que diguem.  No donaré excuses ni motius, que n’hi ha.  És igual. Ja està passat i tampoc em ve de gust donar-hi gaires voltes. Sempre penso que cal conèixer el perquè de les coses per entendre-les.  Però ara ja són figues d’un altre paner. Ei Jan Valls, gràcies per venir a control a donar-me info de coses que passaven.  Agraeixo quan venen companys al control a dir cosetes.

I que no sembli una excusa ni un motiu el que diré ara, perquè en aquesta sala hi he fet alguns bolos i havien anat bé. No es podria condicionar acústicament? L’acústica és horrible.  Un dels principals sponsors d’esdeveniments musicals del país, amb un espai molt utilitzat per a fer-hi concerts i events hauria de mimar aquest espai.  Desconec perquè està així, però caldria millorar l’acústica i tenir un equip de so més optimitzat per l’espai que el que hi ha ara.  I no vull entrar en detalls perquè no els conec tots i potser m’embolicaria. Apa, gent de la Damm, ja ho he dit.  I crec que faríeu un gran favor als concerts que s’hi fan, i al públic.  I no hauríem de sentir més el comentari de: el lloc mola, però sona com el cul. I no ho diem només els tècnics, que potser pensareu que som uns tiquismiquis.  Ho diu el públic.

En aquest bolo vam coincidir per primera vegada amb l’Arnau Jofré, que va fer els Pachawa.  Ens coneixíem de les xarxes però no ens havíem trobat mai encara.  Va, que no sigui dit, ara ja surts a kurtibolos!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *