A Santa Bàrbara de Pruneres

Assistent / Assistit – Girona / Almería
27/10/2016
Óyeme con los ojos: organització de la taula
15/11/2016

16-10-16

Hi ha trucades que no esperes.  I dies que no has planificat i t’apareixen per davant com qui no vol la cosa i acaben sent molt grans!  Això va passar fa uns dies.  Em va trucar en David Mauricio demanant consell per gravar unes cançons amb l’Apel·les Carod i hi vaig acabar anant jo.  La trucada va ser uns pocs dies abans de fer-ho, el diumenge  16 d’octubre.  El lloc, màgic i reducte de pau i connexió amb la natura, l’ermita de Santa Bàrbara de Pruneres. En Pau Requesens s’ocupava del vídeo, i en Jordi ens acollia a casa seva i ens feia el dinar.  L’objectiu era fer material promocional del duet que formen en David i l’Apel·les.

Un vespre-nit del mes d’agost d’enguany vaig pujar a Santa Bàrbara amb uns amics per veure’ls actuar i vaig quedar captivat per la música que feien. I ara ens hem retrobat de nou.  Anava a posar coincidit de nou, però com que no sóc dels que crec en les coincidències sinó més aviat en connexions…

La gravació la vaig fer amb el MacBook Pro, una RME Fireface 800, 1 Schoeps, 1 Sennheiser MKE2, 1 DPA4061 i una DI BSS AR133.

Quin gran dia que vam passar! Heus aquí les fotos i un petit vídeo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *