Petits Camaleons’16

Acústica’16
05/09/2016
Gràcies Hora de Joglar!
14/10/2016

29 i 30 de setembre
1 i 2 d’octubre

Tal i com vaig prometre aquí teniu algunes estadístiques sobre Petits Camaleons pel que fa a alguns aspectes de la producció tècnica que hi vaig fer. Vam començar el muntatge de so i il·luminació el dijous 29 de setembre, el 30 va actuar Sopa de Cabra al Teatre-Auditori com a actuació prèvia al festival i els dies 1 i 2 d’octubre es va fer el festival en sí.

Espais: 6
Número de grups: 35
Número de grups del espais més grans (Teatre-Auditori, Carpa Catalunya, Carpa Raluy i Pati La Caixa): 23

Els següents percentatges estan fets sobre aquests 23 grups.

Oficines de management/grups/tècnics que van enviar o comunicar canvis als riders responent correus/whatsapps/trucades de producció: 35%
Grups que es van presentar al festival amb canvis als riders (res dramàtic): 40%.  Això vol dir que un 75% dels riders no eren els originals que teníem inicialment.
No he comptabilitzat el % de grups que ni tan sols es van mirar el contrarider, que n’hi havia…
Grups que van comunicar quin backline farien servir de la llista que els vam passar: 43%. La resta ho vam suposar. A un dels grups ni tan sols li va arribar la llista, tot i tenir-la la seva oficina de management, que la va reenviar al responsable del grup.

Grups que portaven tècnic de PA: 60%
Grups que portaven tècnic de monitors: 9%
Grups que portaven tècnic de llums: 17%

Casos particulars:
D’un grup dels importants teníem un rider sense actualitzar enviat per la seva pròpia oficina.  Gràcies al contacte directe amb el tècnic vam tenir el bo.  I no estem parlant de pocs canals…
Un grup dels que segur que ni tan sols es van mirar el contrarider -oh sorpresa, teniu el rider malament!- i que inicialment venien sense tècnic van venir amb tècnic -això està bé-.  Però els dies previs al festival la seva oficina va estar demanant petites cosetes tècniques que vam descobrir el dia de l’actuació que no es podien complir degut al propi muntatge del grup (cablejat, connexions, posicions d’aparells que no apareixien al rider, etc.). A més van venir amb algunes exigències, no només tècniques -que vam solucionar sense masses problemes i que no cal ni que expliqui-  sinó d’altres aspectes.  Ai, quina paciència! Hi ha gent que no sap a quin món està ni a quin festival van venir a actuar.

Per la resta tot va anar com oli en un llum.  Fer producció amb temps vol dir minimitzar imprevistos i tenir sota control la major part de les coses.  I si a sobre hi ha un gran equip tècnic i humà com el que vam tenir amb els tècnics del Teatre-Auditori, de BTM Sound i de Marimon la cosa no podia anar més bé! Gràcies a tots per la vostra feina, és un gran plaer treballar així!

Un barrig barreig de fotos vàries: muntatge, actuacions, moments de relax, etc.  M’agrada especialment la foto al sofà, un cop acabat el festival, gran moment de relax i cerveseta! Sé que em repeteixo cada any dient com de bé està treballant en aquest festival, que enguany ha arribat a la 5a edició, però és que és ben cert.  El valor que té és poder tornar a dir-ho un any més.  I això és possible per tot l’esforç i el carinyo que hi posen els organitzadors, No Sonores i el Teatre-Auditori de Sant Cugat.  Llarga vida a Petits Camaleons!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *