Clausura de l’Strenes amb Macaco

Comença l’Imaginatour!
28/04/2016
My life is a bolo!
13/05/2016

24-4-16 Girona

Enguany he fet dos bolos al Festival Strenes, el d’inauguració amb Love Of Lesbian i el de clausura amb Macaco.  Bé, en aquest darrer no formava part de la plantilla de tècnics de BTM que feien el bolo, però hi vaig acabar passant quasi tot el dia.  Aquella setmana havíem fet formació tècnica i disseny de sistemes i un dels exercicis que vaig plantejar era el disseny de l’equip que es muntava a les escales de la Catedral.  I em feia gràcia anar a comprovar com anava el muntatge i veure, sobre el terreny, com funcionava el disseny que havíem fet amb l’NS1, el programa de predicció acústica de NEXO.  I que bé quan veus que tot quadra!  La cobertura de l’espai va ser òptima i la pressió sonora esperada també.

Aquest és l’equip que es va muntar: 4 x STM B112, 16 x STM M28, 6 STM S118 en arranjament en línia, 4 x GEO S1210 de retard per acabar de cobrir el darrer tram d’escales i 2 x PS10 de frontfill.
La combinació dels B112 volats amb els subs a terra és molt bona.  Mai abans BTM havia tingut un equipament d’aquestes característiques.  Hi havia greu suficient a pràcticament tot l’espai.  I amb l’arranjament en línia dels subgreus els laterals de les escales van quedar més “buits” i amb el subgreu concentrat en un lòbul central que arribava  prou correctament fins a la tercera part de les escales (miracles a Lourdes però, eh?).

Bona feina dels tècnics i els alumnes en pràctiques de l’ETECAM i bona mescla la que va fer l’Ignasi, el tècnic de Macaco.  En Sergi Torns va fer la il·luminació, el grup no portava tècnic.  Van quedar xules!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *