Cap de setmana a l’Auditori de Girona
22/02/2016
Stanley Clarke
24/03/2016

5 i 6-3-16

La història d’On Blue comença fa molts mesos.  Jo vaig començar a participar-hi des de la tardor del 2015, fent la producció tècnica i mesclant el so a la part final del procés, els assajos al Canal i l’estrena al Teatre Municipal de Girona. Podria dir moltes coses d’aquest musical, un projecte de ciutat, amb moltes sectors educatius i professionals implicats.  Podria expressar mil emocions del que he viscut, com he vist tot el procés des de les primeres reunions, els assajos, les proves de microfonia, perruqueria, vestuari i maquillatge tot integrat, el disseny tècnic, els dies previs a l’estrena, la sonorització de l’orquestra i les veus, les funcions i el resultat final.  Però val més mirar les imatges del vídeo resum que he fet per veure l’energia que es respirava a l’ambient, la il·lusió de tothom qui hi ha participat.  Quina feinada que hi ha hagut per arribar a aquest bon resultat.  Bravo per a tothom! Quin plaer que ha estat ser-hi! Moltes gràcies!
Algunes de les fotos del post són de la Laia Camós i de la Xènia Gasull.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *