María Pagés a Istanbul

Visca l’agradable curiositat!
29/11/2015
Un somriure no acostuma a fallar
23/12/2015

12 al 14-12-15

Dissabte 12 a mitja tarda, arribem els de Girona, en Marc i jo.  Anem a fer una volta de 10 minuts a la Plaça Taksim, al costat de l’hotel.  Esperem a la resta de tècnics, en Pau i l’Octavio, per anar a sopar.  A quarts de 12 de la nit ens passen a buscar per anar al Cemal Resit Rey Concert Hall.  Muntatge de nit perquè hi ha hagut un event i no es podia entrar abans.  Els de so acabem a quarts de tres, els de llums a les 4.

Diumenge 13, 10 del matí, l’equip tècnic tornem cap al teatre a acabar el muntatge, fer ajustaments, dinar ràpid, proves de so i assaig.  3 hores d’assaig.  Mitja hora de pausa i a les 20 la funció. Recollir quatre coses, sopar i cap a dormir.
Dilluns 14, matí, tornada cap a Barcelona i arribada a casa a mitja tarda.

Hem fet Autorretrato, un dels espectacles antics de la Compañía María Pagés, que no es feia des del mes de juny, tot i que jo no vaig poder-hi anar, amb el que el meu darrer bolo amb la Compañía va ser a finals de març. En alguna altra entrada al blog ja havia avançat que no treballo al darrer espectacle de la Compañía, però sí als anteriors, quan es fan. I no sembla que se n’hagin de fer gaires al 2016.  Amb el que la meva feina aquí crec que ja està en vies de ser mínima.

FOH
18 Lacoustics DV Dosc
6 Lacoustics DV Sub
Yamaha CL5

MONITORS
Digico SD8 que substitueixen per una Soundcraft VI1 perquè no acaba de funcionar bé.  Apareix un error a la pantalla sobre una de les fonts d’alimentació i apareixen problemes varis d’enviament de senyal als busos auxiliars.  No ho havia vist mai.
Lacoustics 112P stage monitor (sidefills)
Mackie srm 550 v2 stage monitor  (monitors de terra)

MICROFONIA
DPA 4061 instruments
DPA 4066 veus
9 Crown PCC160 sobre el terra
4 Sennheiser MKEII sota el terra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *