L’avantpenúltim
24/09/2015
L’últim de la gira
29/09/2015
23-9-15 Barcelona
El bolo més gran que he fet fins a dia d’avui tant per equip de so com per afluència de gent.  El penúltim de la gira amb Els Amics de les Arts, a la platja del Bogatell de Barcelona a les Festes de la Mercè. Espectacular!
Sistema de so format per 20 L-Acosutics K1, 20 més del primer delay i 20 K2 al segon delay.  12 Kara d’outfill, 6 Kara de frontfill, 24 SB28 de subgreus.  Quina qualitat el K1, baba, molta baba!  Yamaha CL5 a control i a monitors.  Gràcies als tècnics de Twincam (so) i Albadalejo (il·luminació) per la vostra feina.
Tant és si hi havia 50, 60 o 70000 persones, són moltes persones.  I sentir-les cantar posa la pell de gallina.  El públic t’empeny amunt fins a l’infinit, l’energia que transmet és increïble.  I quan hi connectes i formes part d’ella no hi ha aturador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *