Conquerint la Plaça Major d’Olot

Els Amics a Tortosa
22/09/2015
Sant Celoni i Sant Joan de les Abadesses
23/09/2015

5/9/15

Bolo en majúscules el d’Hora de Joglar a la Plaça Major d’Olot a les Festes del Tura d’enguany.  El dia no podia començar millor amb un dinaret per fer-la petar i harmonitzar-nos tots plegats.  Proves de so, assajos amb els col·laboradors -sí, és clar, avui tocava portar convidats!-, sopar de concentració a Argelaguer i vinga, cap a tocar!!!  Quin ambient a la plaça, i quins nervis al començament, i quina festa, i quina rauxa! Bolos d’aquests són dels grans, dels que recordaràs durant molt de temps, per l’energia, pel bon rotllo i per tot l’amoooooor que hi ha a Can Joglin.  Visca la mare que els va parir!!

Ei, i a sobre en Joan feia 22 anys!!! Aquesta va ser la sorpresa amb la que es va trobar durant l’actuació…
Avui tocava ser a l’escenari per fer la foto amb el grup.  Buf, quina nit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *