Hora de Joglar Cardedeu-Tortellà-Taradell

Tastant TW Audio
20/08/2015
de camerinos va la cosa (Hora de Joglar)
27/08/2015
14/8/15 Cardedeu
16/8/15 Tortellà
22/8/15 Taradell
Tres bolos més amb Hora de Joglar de la gira 361º.  Estem contents, feliços, ens ho passem bé, regna l’harmonia i la gent de mica en mica va coneixent els temes i canta les cançons.
Tres bolos en tres llocs ben diferents, amb públics diferents, equips diferents, recintes diferents però amb el comú denominador de costum: ganes i entusiasme!
A Cardedeu la pluja ens va aigualir les proves però no l’actuació.  LAcoustics Kara de PA i Avid SC48 d’Ara So.  PA i monitors des de la mateixa taula.  Control sota una carpa -sort d’ella-, i lleugerament descentrat, suposo que per l’espai.  Bon sopar a la Tarambana! Que bo!

A Tortellà, a casa, Garrotxa profunda.  La pluja obliga desplaçar el concert al Casino.  Visca l’acústica!  No estava tan malament, però…  Avui Martin i Digico SD9 de Clip.  PA i monitors des de la mateixa taula, estic agafant una agilitat…  Bogeria de la gent, entregadíssima!

A Taradell, amb la gent de Sonotech a l’equip de so i llums, passarà per un bolo d’aquells en el què toques tard, en un pavelló i amb el públic amb un índex d’alcoholèmia considerable.  Molta festa.  I de tant en tant alguna pregunta al control de quan començaria el DJ…  En fi, s’ha de fer de tot!  Torno a fer els monitors des de PA, aquest cop amb una Yamaha M7CL.  Avui hi he anat tant abans que fins i tot he pogut analitzar cada monitor amb l’Smaart i detectar-ne un que no estava molt fi, amb el filtre passiu intern probablement tocadet.
Ah, i hem tingut l’actuació sorpresa d’en Tremundu al mig del concert d’Hora de Joglar! 
Avui a més de l’Eva, la road manager, que em ve a fer companyia a control de tant en tant, tenia en Sergi de llums per fer una mica el burro…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *