Bolos d’ofici: Le Croupier a Puigpelat

Tornar (en barco) sempre és la millor part de l’aventura…
10/08/2015
Tastant TW Audio
20/08/2015

17/8/15 Puigpelat

Hem tirat de taules.  Tècnica i artísticament.  Sí, hi ha bolos que es fan d’ofici.  I surten igualment bé.  Però no hi ha aquell caliu que busques i agraeixes.  Fer bolo en un pavelló redecorat com a envelat de festa major, el darrer dia de la festa, un dilluns, amb un públic que s’ho va passar més o menys bé però que no ho va demostrar gaire, amb una taula de so que et limita aspectes que per mi són bàsics (Roland V-Mixer M400), PA RCF 4pro6001 amb subs 4pro8001 i monitors RCF 612.  La comparació és clara: no és el mateix anar a 120 amb un Seat Panda que amb un Audi A4.

Un bolo més, d’aquells que costen una mica i a 200 km de casa.  Dimarts al migdia quan em vaig despertar la sensació era si ho havia somiat o realment va passar.  Fa una setmana del bolo i em sembla que no, que no va passar.  Aquest final d’estiu es va notant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *