Quines taules Hora de Joglar!

Els bolos (no) van sols
15/07/2015
Els Amics al Paupaterres
17/07/2015

16/7/15 Acampada Jove – Montblanc

Estic orgullós dels joglins, amb un any i mig de bolos com a grup, per les taules que van demostrar a l’actuació a l’Acampada Jove -felicitats pels 20 anys!!!-. Amb els problemes tècnics que vam patir tant a les proves com durant tota l’actuació n’hi havia per fer un mal bolo, pel desànim i per la impotència de veure com alguns problemes no es van solucionar. I voldria pensar que no es tractava d’ineptitud de l’equip tècnic de so, sinó de mals dies i males circumstàncies.  Si més no dels tècnics que jo coneixia, amb qui sempre hem tingut una bona relació i ens hem entès.
Bravo pel públic, segons ens deien dels més nombrosos un dijous a les 22.00h amb el grup que obre el festival.  La vostra força va esperonar al grup. Que gran veure la gent cantar i ballar malgrat els problemes tècnics.  Un 10!
L’Acampada Jove, al que tinc com a festival “no professional” de referència, exemple de bona organització, que sempre he lloat i a on m’hi sento fantàsticament ben acollit no es mereix això.  Puc parlar per Hora de Joglar, sé que altres grups també van tenir problemes.  Si hi ha solucions als problemes és fantàstic.  Si no apareixen les solucions perquè no es busquen o no se saben trobar, no anem bé. 
Amb cap dels grups amb els que he coincidit amb l’empresa que cobreix l’Acampada Jove, Co-Show., no havia tingut fins a dia d’avui cap problema.  Repeteixo, mai.  Ni a l’Acampada ni fora d’ella.  Es pot parlar de bolos més o menys ben resolts i de més o menys nivell dels tècnics.  Com a la majoria d’empreses d’aquest tamany.  Fins i tot a l’empresa d’on jo he sortit com a tècnic.  Que quedi ben clar.
En una Acampada Jove no hi pot haver manca de reaccions efectives dels tècnics i manca de comunicació entre el control de FOH i l’escenari.  Fins a 11 o 12 canals no van arribar a les proves per diversos motius, a més d’altres problemes.  Moments abans d’acabar les proves ja arribaven tots, alguns fallaven des del començament.  També hi havia problemes de RF (radiofreqüència) a la microfonia sense fils.  Aquests van ser desastrosos durant l’actuació.  Només començar va desaparèixer el trombó i després el saxo.  El trombó va passar al seu micro de veu -molt hàbil Mika!- i al saxo li van tirar un nou micro amb cable.
Les veus s’anaven tallant durant tota l’actuació i en cap moment va aparèixer un micro amb cable per tal de poder escoltar com a mínim la veu principal sense talls.  I així durant tota l’actuació.  Sí, tota.
Bravo per la Pegatina perquè es portaven els seus sistemes inalàmbrics. Espero que després d’ells ja es solucionessin els problemes.
Feia molt de temps que no sortia d’un control tan enfadat.  Al backstage va costar una estoneta que tots anéssim refent els ànims, però com que som gent positiva i de tirar endavant peti el que peti i no estàvem per perdre el temps amb males cares, vam decidir que anar a fer uns beures i uns bailoteos amb la Pegatina seria un bon antídot.
A més, començava el dia d’aniversari d’en Ferri, el bateria, moltes felicitats!!!!  No hi ha fotos de cap moment de la celebració, massa pols per allà com per fer fotos amb flaix. I no és cap excusa, no sigueu malpensats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *