Més Dinamita si us plau!

Canet Rock’15
03/07/2015
Preparant els concerts dels 10 anys
07/07/2015

5/7/15 Lliçà d’Avall

Esperança Dinamita fa parada a la Festa Major de Lliçà d’Avall.  Pavelló d’esports, equip de so i llums amb els mínims dels mínims, oh, i amb taula analògica! Una Allen&Heah GL32 i perifèrics externs.  Hem fet la feina, of course! La riquesa d’aquesta feina és que un dia estàs al Canet Rock despentinant a 20.000 persones embogides i l’endemà estàs intentant que, amb l’equip que tens, el lloc on actues i amb un públic tranquil d’una certa edat i assegut en cadires, la música arribi a les oïdes amb la màxima intel·ligibilitat possible.  O que com a mínim s’entenguin les lletres picants de l’Esperança Dinamita de Le Croupier i que aquest entendre’s vagi en consonància amb l’enorme professionalitat i les taules que demostren aquesta tropa a l’escenari.  Hem fet bolos de tot tipus, i malgrat que a vegades la processó vagi per dins, de cares enfora no sembla que s’immutin quan el monitoratge no és prou bo o l’acústica és deficient. Bravo!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *