Celebració a La Mirona

Rauxa garrotxina abans de vacances (ja era hora!)
30/04/2015
Final de celebracions al Teatre de Bescanó
19/05/2015
16/5/15
Una gran combinació de factors per aprofitar i celebrar el meu aniversari (13/5).  De bolo amb Hora de Joglar (gràcies pel carinyo una vegada més!), a La Mirona, a 5 minuts de casa, amb un bon sopar, bons riures, apagada d’espelmes un munt de vegades (no, no eren automàtiques, les anaven encenent manualment…), uns teloners també arrauxats garrotxins com La Greda Street Band, bon bolo dels joglins, el públic entregat com de costum en els seus bolos i bona assistència d’en Sergi i en Lluís (gràcies per la vostra feina). Tots els bolos fossin així!
I a més va ser un d’aquells bolos que quan comença el primer tema penses, “sí, això peta!”, i t’ho passes bé mesclant, sense patir gens ni mica.  I és que quan hi ha bones condicions és d’agrair!  Això sí, vam fer el bolo amb la Yamaha M7CL de la sala 1 i amb microfonia extra que vaig portar per si les mosques.  I és que amb riders de 30 canals i uns quants enviaments de monitors amb la Yamaha 03 m’hagués fet una mica de caqueta… he he!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *