Dona Llop
30/10/2014
Flamenco Republic i canvis professionals
10/11/2014
31/10/14 Girona
Darrer bolo del mes, a la Casa de Cultura de Girona, amb uns excel·lents músics: Clara Peya (piano), Judit Neddermann (veu), Dídak Fernández (percussió) i Vic Moliner (contrabaix).
Clara Peya presenta el seu quart treball, Tot aquest soroll, a on es mostra ben compenetrada amb els demés músics que l’acompanyen per interpretar les seves personals composicions, barreja de varis estils musicals.
Com de costum que hi ha percussió a l’Auditori Viader és complicat aconseguir una bona mescla, tot i que després d’unes proves a on, una vegada més, he de fer l’exercici d’explicar als músics que seria aconsellable baixar els monitors per treure volum general, el so va empastar més i la mescla va millorar.
Una bona vetllada amb bona música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *