Amb Els Berros de la Cort

Autorretrato a Santander
24/08/2014
Se’n troben a faltar d’aquests
30/08/2014

28/8/14 Granollers

Bolo amb Els Berros de la Cort a la Festa Major de Granollers, per a la Colla dels Blaus.  Avui vaig de substitut d’en Carles Xirgo i és el primer cop faig el berro -d’aquesta manera, vull dir, és clar!-.  Fer un grup que no has fet mai sempre està bé, i si és d’un estil que no fas mai encara més.  I caram quin grup! Música medieval amb instruments de caire tradicional:  gralla, tarota, sac de gemecs, viola de roda, mandola, percussions…  I caram quines persones! Una bona trepa que em van rebre amb els braços oberts i no em van tenir gaire en compte alguna “novatada” que vaig fer.  I és el que primer cop que fas a algú, amb aquest tipus d’instruments, i més encara si fas PA i monitors des d’abaix, acostuma a passar alguna coseta.  Però vaja, res greu, si hi ha un proper cop ja sabré més de què va.

Fotos vàries al camerino, preparant el repertori i afinant els instruments.

Avui hem estat molt ben assistits per en Joan, en Johnny i l’Edgar, treballant per Ara So.  Moltes gràcies per la vostra feina, una vegada més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *