Ratafia de Fireluche a Sta. Coloma de Farners

Alguns detalls tècnics de la gira (II)
01/05/2014
El primer: amunt, molt amunt!
12/05/2014

3/5/14

Es tracta d’una ratafia molt musical, aquesta de l’Orchestra Fireluche.  També embriaga, però l’esperit i l’ànima.  I un excés no fa mal, al contrari.  L’haurien de receptar com a racions de felicitat.  Jo la vaig catar una vegada més i em va arreglar la creuamenta d’unes proves de so d’aquelles que veus que no acaben de rutllar.  Però al final tot es va posant a lloc.  Jo en vull sempre d’aquesta ratafia!  Dos ingredients extra del combinat van ser l’Eva Noguer i en Tom Hagan, que van cantar algunes cançons del Tants caps, tants joguets.
L’actuació va ser al bell mig de Santa Coloma de Farners, a on el passat cap de setmana s’hi celebrava el 61è Concurs de flors i el 1r Mercat de Les Herbes de la Ratafia.  Escenari voltat de  les terrasses de la Plaça Farners, mainada a davant de l’escenari, bon ambient.  El que més vaig catar que s’acostés a la ratafia va ser l’all-i-oli de ratafia que vam barrejar amb la fideuà del sopar a Can Pinxo, abans de la vedella amb bolets.  Tot això després de l’actuació, eh? Hagués estat difícil tocar i mesclar amb la panxa ben plena…
Vaig tenir la primera experiència amb un nou model taula digital -sí, un altre-, la X32 de Behringer.  Va, reconec que primer em va fer mandra, després vaig posar-hi bona voluntat i quan va acabar l’actuació me la vaig mirar i vaig pensar: “bueno…”.  No pots exigir gaire a una taula tan econòmica.  Podria fer-ne l’anàlisi però no val la pena.  Pels que no sou tècnics seria com si em posés a analizar un cava (o un vi) barato, que fa el fet, però que tots sabem el que és.  Tanmateix admeto que per fer segons què està prou bé, per preu i tamany.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *