L’Orchestra Fireluche a la Sala Beckett

Nit de Reis amb Mapi’s Friends Band
06/01/2014
Joan Dausà i Els Tipus d’Interès+Blaumut
26/01/2014
14/1/14
Concert de l’espectacle Tants caps tants joguets de l’Orchestra Fireluche a la Sala Beckett de Barcelona dins del cicle Els dimarts ens sentiràs, una proposa de la Beckett i Bankrobber.  Si normalment ja som uns quants a l’Orchestra avui el camerino estava farcit d’alguns dels convidats que van col.laborar al disc i que venien a cantar o recitar els temes que van gravar: Enric Casasses, Tom Hagan, Joan Colomo, Ivan Telefunken, Marc Parrot, Louise i Ferran (Anímic), Jaume Pla (Mazoni), Víctor Galán, Eva Noguer, Pau Riba i Xavi Lloses.
Públic disposat en forma d’U, amb l’escenari al mig, amb micros repartits per zones d’instruments per recollir l’ambient més que no pas els instruments individuals.  D’altaveus hi havia dos Nexo PS10 penjats als costats per darrera de la Fireluche, tot i que entre el volum relativament mig que feia servir i algunes retallades als equalitzadors dels canals pocs problemes d’acoples vaig tenir.  El control a un costat de la sala, darrera l’última fila, amb una percepció força diferent del que passava a la zona de públic.  La taula era una Yamaha 01 amb previs externs per ampliar canals.  Tant la Poline com en Pablo, els tècnics que ens van assistir, ens van fer molt agradable l’estada a la sala.  Moltes gràcies!

Menció especial pel retorn conjunt de les dues que han sigut mares els darrers mesos, la Susanna i la Laura.  I que esplèndides que estan aquestes noies!

Vídeo del darrer tema Liard, amb totes les patuleies amunt i avall en una de les escenes més, no sé ni com definir-ho, curioses, extravagants, interessants, hippies, etc. de l’actuació.

I l’enllaç a la notícia del concert al TN de TV3, on servidor fou caçat al vestíbul de la Beckett abans del concert fotent un traguinyol de cervesa…  És el que té sortir a saludar a coneguts en un espai petit i amb premsa per allà voleiant…  I quin ambient que hi havia al camerino!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *