El darrer d’en Pablo: cuando un amigo se va…

La fàbrica de somnis (País de Cotó)
30/10/2013
Kamasutra en versos. Festival de Poesia de Girona.
14/11/2013

del 6 al 10/11/13 Atenes

…algo se muere en el alma, algo se muere en el alma, cuando un amigo se va.  Això li van cantar a en Pablo els bailaroes i els músics a l’entrar al sopar de comiat que es va trobar per sorpresa,  per donar-li les gràcies per la seva feina i per fer-li saber que ens hagués agradat que continués a la Compañía María Pagés.  Però sembla que aquests bolos d’Utopía a Atenes han estat els darrers que ha fet amb nosaltres perquè per reestructuracions internes, diuen que per qüestions econòmiques, ja no vindrà al següent bolo.
Pablo, muchas gracias por el curro que te has pegado con y por nosotros, por tu sonrisa, por tu alegría, por tu buen saber hacer, por tu buen carácter, por tu enorme paciencia, por ese Kuuuuuurtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii al descolgar el teléfono cuando te llamaba, por los atracones de chuches que te hacían brillar los ojos, por intentar traducir palabras del catalán y casi morir en el intento, por los gofres de chocolate y el chocolate con chocolate y un sinfín de cosas más.  Ha sido un placer trabajar juntos y espero que nos volvamos a ver en el futuro, aunque sea currando.  Un beso y un abrazo muy fuerte.
Aquesta és la foto del moment que feia el segon avís abans de començar, el de segunda 15 minutooos!!! camerino per camerino, ja que no hi havia megafonia interna.

Per la resta, tres funcions més d’Utopía, al Megaron Theater.  Segon cop a la vida que em trobo una taula de so Cadac, la primera va ser el 2009 a Singapur a l’estrena mundial de Dunas.  Bona taula analògica amb bons previs, tot i que a aquesta li faltava una mica de manteniment…  Com a curiositat els potenciòmetres miren cap a baix en comptes de cap a dalt, és a dir, el centres dels botons estarien a les 6 -si ho comparo amb les hores d’un rellotge-, al revés de com estan a la resta de taules, amb el que els moviments, tot i ser iguals cap a l’esquera o dreta, es comencen des de baix i et lia una miqueta.  D’equip hi havia un D&B serie Q.  De perifèrics, compressors i portes XTA, multiefectes TC M2000 i Lexicon PCM91 (també una D-Two que no feia servir).  A monitors Mida Heritage 2000 de taula, monitors LA112P.  Microfonia habitual.  Els micros del terra, els Crown PCC160 els vam portar des de Girona, allà no en tenien, i com que no acceptem cap altre micro que no sigui aquest els hi vam facilitar el lloguer.

Tres funcions en un lloc implica que com a mínim tenim dos matins lliures que vam aprofitar per fer una mica el turista: passeig per l’Acròpolis i barris propers.  I com no, vam fer uns tastets de la gastronomia grega, pel nostre compte o al sopar que ens va oferir el promotor local en un restaurant típic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *