OFFF Barcelona-Let’s Feed The Future
10/06/2013
Free Quartet, un munt d’anys després
14/06/2013
7/6/13 Estadi Lluís Companys-Barcelona
Uau! Un gran concert el de Muse a Barcelona.  2 hores i 10 minuts.  Espectacle de llum, vídeo, realització en directe i mescla d’imatges gravades, foc, fum i un bon so que no s’acostuma a trobar en aquests grans concerts.  Memorable, espectacular, flipant des del primer moment.  Vaig a pocs concerts com a públic, normalment no puc anar-ne a gaires, però sens dubte aquest ha estat un dels millors que he viscut mai en tots els aspectes, el més rodó. Va ser un no parar de sorpreses, detalls per aquí i per allà, molt cuidats, tot molt quadrat.  Megalomania? Grandiloqüència? Anada de l’olla? De fet la música de Muse ja és així, molt gran, molt de volar amunt. Definiu-ho com volgueu.  Va ser un concert d’aquells que es recordaran.
Les fotos són d’en Nash -Ignasi Mató- i d’en Johnny Garcia.  Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *