I un altre bolo de músic!!!

El primer bolo de l’any
14/01/2013
La Fireluche a la Tourmix
15/01/2013

5/1/13 Mapi’s Friends Band a La Cellera

Després del bolo del passat dia 25 de desembre al Solstici Rock i amb l’embranzida que portava d’assajos i ganes de tocar no podia faltar al ja classic bolo de Mapi’s Friends Band al bar La Presó de La Cellera, on també ja acostuma a ser un clàssic que m’hi apunti.  I poc que em costa de fer-ho!  És tot el que faig de músic durant l’any, el bolo del 25 de desembre i el del 5 de gener.
Si hagués de resumir el bolo diria que després de dues hores tocant se’m va fer curt.  Bona música, versions de tot tipus, estils i èpoques, uns riures, unes cerveses, unes alegries, uns amics, uns passar-ho bé!! Seeeeeeeeeee!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *