Visca la primavera!

Sala El Sol, territori Amic
18/04/2012
Coses del Coliseum
29/04/2012
19/4/12 Escaldes-Engordany

Després de l’experiència a la capital del país veí i amb un dia per a la tornada i reposar una miqueta, el dijous vam anar a un altre país veí, Andorra.  Vam actuar a l’auditori Prat del Roure d’Escaldes-Engordany dins del Festival Internacional Colors de Música.  Amb Els Amics de les Arts no havíem anat mai a Andorra, era una assignatura pendent.  I així va anar la rebuda, molt entusiasta per part del públic que va omplir la sala.  Una sala que ja coneixia de quan treballava amb BTM ja que hi havia anat a fer uns quants bolos.

Entrevista, proves de so, sopar en el camerino i cap a l’escenari!

20/4/12 Palafrugell

 

Divendres ens vam aixecar a Andorra disposats a anar des de les muntanyes fins al mar, ja que teníem bolo a Palafrugell, en el festival Flors i Violes.   Passar d’estar a quasi zero graus de temperatura al matí a poc més de vint al migdia no deu ser massa bo pel cos…  Però com que tampoc teníem temps per assimilar-ho perquè havíem d’estar per les proves de so, doncs… res tu, per què pensar-hi?  Aquí ens va cobrir l’empresa de so i llums Ara So -moltes gràcies per la bona feina-.  Un equip ben muntat i ajustat en un espai gens agradable pel so va ajudar a que es pogués entendre força correctament el que van dir i cantar els Amics.
L’esperit de Lucy Perales va planar per la sala en algun moment de l’actuació… Intueixo que ens acompanyarà alguns dies més.
Mireu en Tutu planxant l’americana abans de sortir a actuar!

21/4/12 Manlleu
I la darrera actuació de la setmana, a Manlleu amb tots mirant el cel i consultant el radar meteorològic.  I és que la previsió era de ruixats.  De fet l’actuació de diumenge a Olot s’havia ajornat fins l’1 de maig en previsió de mal temps.

Quan vam arribar a mitja tarda feia un sol esplèndid i de mica en mica es va anar tapant.  Van començar a caure unes gotetes però vam poder acabar les proves de so.  Després de deixar-ho tot ben tapat vam anar a sopar mentres miràvem un partit de futbol que feien a la tele…  Mentrestant a fora va començar a ploure.  Després de sopar i del partit, amb els ànims una mica tocats i una temperatura ambient que convidava a qualsevol altra cosa que no fos pujar a un escenari vam anar cap al lloc del concert.  Tot estava ben xop.  Per sort s’havien tapat correctament les parts més delicades de l’equip de so i llums, i després de fer les comprovacions pertinents pel que fa a l’electricitat, la presa de terra de l’estrucutra de l’escenari i d’eixugar-lo amb fregones i paper de diari (gràcies a l’Agrupament Escolta i Guia Arrels), va poder començar el concert organitzat pel Manlleuet.  Avui l’assistència, com a Andorra, la tornava a fer la gent de BTM Sound -gràcies!-.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *