Dunas a Antwerpen

Un plaer Àlex, gràcies per tot!
01/03/2012
L’stage amb Els Amics de les Arts (no spoiler)
07/03/2012
Del 26/2 al 4/3/12

Dunegem de nou! A Antwerpen, a Flandes, terra de bones cerveses. Hi farem 6 funcions, del dimecres 29 de febrer al dimarts 6 de març, tot i que jo hauré marxat el diumenge, el dia que no hi ha funció, per ser el dilluns a primera hora a l’stage de preparació de la gira d’Els Amics de les Arts. En Carles Xirgo em substituirà en aquests dos darrers bolos.

Les funcions es fan en el deSingel-International Arts Campus, on més del teatre, el conservatori i alguna altra sala de funcions també hi ha la seu de treball de Sidi Larbi Cherkaoui, el coreògraf contemporani que actua a Dunas juntament amb la bailaora María Pagés i que resideix a Antwerpen. O sigui, de bolo a casa seva, amb tot el que comporta.

Hi ha hagut alguns canvis entre els músics: no podrem gaudir més del cante d’Ismael de la Rosa, ja que ha plegat. En el seu lloc hi ha Juan de Mairena, que per aquesta vegada cantarà a Dunas juntament amb la que ho farà a partir d’ara, Ana Ramón, la cantaora que ja ens deleita a la Compañía María Pagés. A més, El Arabi tampoc hi haurà sigut i l’haurà substituit Naziha Meftah, també del Marroc. I és clar, amb tants de canvis, ens hem fet un bon fart d’assajar i assajar. De fet a més del dia de muntatge hem tingut tot un dia per fer assajos. Al final tot ha anat com havia d’anar, molt bé! Tant vam assajar que se’ns va passar l’hora de sopar i vam acabar demanant unes pizzes. En aquest país sopen a quarts de set. Vam acabar d’assajar que deurien ser les deu de la nit.

Dues nits abans, després d’arribar a Antwerpen vam anar a fer una primera i fugaç incursió nocturna en el centre per tal de tastar alguna que altra cervesa -que no n’hi ha pas poques!- i sopar en horari d’allò més europeu amb l’equip tècnic. Buf, i en quin garito més curiós a on vam anar a petar abans de sopar…

Durant aquests dies he fet alguns tastets de cerveses belgues. N’hi havia alguna d’especialment bona!

Però la veritat és que amb prou feines hem sortit del teatre, amb bar i restaurant. La taula que he tingut ha estat una Digico SD8 i l’equip un Adamson Metrix amb un cluster central i un infill format per dues caixes ja que no hi havia espai per el frontfill. I entre tants assajos i funcions els moments de tonteria i d’esbarjo són inevitables. La veritat és que tinc més fotos d’aquests moments que no pas dels assajos ni de les funcions. Però és clar, amb tots els canvis desl cantants havia d’estar molt atent a les correcions del guió fetes allà mateix durant els assajos del dia abans de l’estrena. No, no, que va de debò!

Ai aquest Fyty posant amb el ram de flors que van rebre tots els artistes el dia de l’estrena.

Bé, i sobre aquestes dues fotos…, sense comentaris! La transformació d’un perroflautas en un topmodel.

El dia del comiat de l’Àlex va tenir el detall de comprar alguns cerveses per fer una mica de festeta. Ja podeu comptar, una o dues birres per cap i a dormir. Alguna no era prou freda però sempre hi ha solucions i enginy per arreglar-ho.

I dissabte va arribar en Carles per tal de veure una funció de Dunas, apuntar-se els canvis en el guió i preparar-se per les dues funcions de dilluns i dimarts en què m’haurà substituit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *