Manel-Balaguer

“D’un llonguet un pa de quilo” surt del forn!
07/11/2011
Flamenco y Poesía (MP)-Murcia (cast)
13/11/2011
5/11/11 Balaguer

Feia unes quants dies que no feia bolo amb Manel, el darrer va ser a mitjans de setembre. I sembla que de moment no en faré més, no hauré de substituïr a cap dels tècnics. Es nota que ve l’hivern i que ja no es solapen bolos.

Aquesta vegada em va tocar anar una mica lluny de casa, a Balaguer, i tornant vaig ensopegar tota la pluja del món. Sort de la Coca-cola, la música, fer el tonto tot sol i cantar a tot drap, perquè la tornada va ser bastant pesada i lenta.

Allà ens vam trobar a la gent de Ready, amb en Riera a FOH i en José Carlos a monitors. Era la festa major i abans nostre va actuar Mine. Després, Antònia Font. Aquests concerts acaben tard, i a Lleida encara més. En les millors previsions d’horaris tenia la innocent esperança d’arribar a fer alguna birra i tancar les barraques de Girona, ja que era l’última nit. Però què vaaaaa!!! Vaig anar cap a casa directament, eren més de les 5, l’hora de tancament. De totes maneres durant l’anterior cap de setmana i entre setmana ja ens hi vam deixar veure alguns dies… o sigui que tampoc va seu greu la cosa, he he he!!

Al camerino i la gentada que omplia el pavelló.

Fotos des de la taula de monitors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *