La postgira: Els Amics de les Arts a Madrid

Dunas, Londres
09/05/2011
Diego el Cigala, St. Cugat
18/05/2011
10/5/11

Darrer bolo que faig amb Els Amics de les Arts en aquesta postgira que també ens ha portat a València i Castelló de La Plana i que ara mateix està acabant a Alemanya, on jo ja no hi he anat. L’endemà d’aquest bolo havíem d’anar a gravar a Los conciertos de Radio 3 i ja que anàvem a Madrid ens vam buscar un bolo per fer. Al final però, la gravació es va suspendre, llàstima. I el bolo el vam fer igualment.

L’actuació és al Café la Palma, que té una sala de concerts d’unes 150 persones de capacitat. Les entrades estan exhaurides, vindrà gent de Madrid -catalans i no catalans- i gent vinguda des de Barcelona (com alguns d’Els Gomets Verds), València, Mallorca… Moltes gràcies a en Chema -el tècnic de La Palma-, que ens acollit fantàsticament bé, i gràcies també a la resta del personal.

Aquestes són les primeres fotos després de descarregar on ja es veu la dimensió de l’espai…

Aconseguim inquibir a Els Amics i la Bed&Banda a l’escenari i comencem les proves. Tinc el control de so a l’altell, on tot sigui dit, estaré més tranquil que no pas estar enmig de la l’atapaïmenta de gent que es preveu…

És l’hora de sopar, de canyes i tapes, com no!

El camerino és directament proporcional a les dimensions del local.

Comença l’actuació, la gent canta la majoria de les cançons, els que venen de fora i els que no, quina sorpresa! Al final, com de costum, hi ha el repartiment d’autògrafs, fotos, petons, abraçades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *