Granollers, bunker i guerrilla

Mataró-Badalona, la gira es va acabant…
30/01/2011
Valls, l’avantpenúltim
06/02/2011
3/2/11

Ahir, amb Els Amics de les Arts, vam estar a la sala Piano Blau de Granollers, un bolo descrit com a bunker o com a guerrilla. Com a búnker per les dimensions del local, per l’ambient de bar, petat fins a dalt de fans, que amb les seves goles superaven amb escreix el nivell de volum en el que hagués volgut treballar i a partir del qual el so deixava de tenir una certa correcció acústica a la vegada que els monitors dels músics es feien petits petits davant l’allau vocal. I com a guerrilla perquè l’únic que es pot fer en aquestes ocasions, tant des de dalt de l’escenari com des del control de so, és posar-se el casco, l’armilla, mirar endavant i trepitjar fort, esquivant tot el que et ve de cares. I així s’arriba a bon port, amb la gent contenta, feliç una nit més de cantar i compartir les cançons dels i amb Els Amics.

Darrer concurs via internet per trobar en Jordi i la Marta del Bed&Breakfast. Ahir els guanyadors van ser en Martí i l’Erola, els més joves que han passat per l’escenari de les ocasions en què s’ha fet el concurs. Aquí els veiem durant el sopar amb Els Amics i la Bed&Banda. I també l’actuació, la premsa, les firmes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *