Rodatge de Reykjavik, els interiors

Mallorca, espectacular!
19/01/2011
Un mar d’emocions, Els Amics i els seus amics
23/01/2011

Reykavik és un curtmetratge de Víctor Correas i Joan Enric Barceló que té com a protagonistes Montserrat Carulla, Víctor Petit i Joan Montal. El cap de setmana del 8 i 9 de gener vam rodar els interiors a Sant Hilari en dues jornades. D’aquí a unes setmanes rodarem els exteriors i després es farà el muntatge i l’edició del curt.

La resta de l’equip són Sílvia Martínez (ajudant de direcció), Aitor Laseka i Txell Perich (producció), Mimmo Pizzigallo (director de fotografia), Alberto Borque (foquista), Àlex Pizzigallo (auxiliar de càmera), Mar Tonisastre (maquillatge i perruqueria), Clara Orozco i Júlia Rubio (il.luminació) i jo mateix juntament amb l’Enric Gusó (so).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *