Comença la recta final, Els Amics a Verges

Han passat els Reis!
06/01/2011
María Pagés a Ludwigshafen
15/01/2011
8/1/11

Ha començat el compte enrere pel final de gira d’Els Amics de les Arts. Primer bolo de l’any a Verges, a l’Empordà, bona terra, i amb les entrades anticipades exhaurides. Només entrar al pavelló on es fa l’actuació ens hem dit: avui patirem. Les condicions acústiques són molt dolentes. Al final de les proves de so no he aconseguit que el so millorés significativament. Amb el pavelló ple de gent fins a vessar les condicions sí que han millorat força, però no prou. Del davant fins a mitja pista, on hi ha la taula de so, encara s’aguanta bastant, però després de la taula i fins al final és bastant horrible. No és cosa de l’equip de so, que és de qualitat i amb el que ja he treballat en d’altres ocasions. És l’acústica del lloc. En aquestes ocasions s’hauria de treballar a un volum relativament suau, però amb quasi 1500 persones i bona part de la gent cantant a tot drap es fa difícil. A dalt a l’escenari Els Amics i la Bed&Banda no ho passen millor que jo i pateixen molt per la manca de definició als monitors a causa de l’acústica. Només ens queda una cosa: pit i collons i endavant! I així es fa.

Els Amics i jo mateix patim molt quan no es poden oferir unes bones condicions per tal que el so arribi bé a tothom i més encara quan no depèn de nosaltres. A l’hivern hi ha actuacions que s’han de fer en pavellons i alguns d’aquests no estan preparats acústicament. L’únic que podem dir és que ho sentim molt i que ens sap realment greu que gent paga una entrada no pugui gaudir correctament de l’actuació. En fi…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *