Lola la Comedianta, un nou projecte

Els Amics a La General de Berga
30/11/2010
Lola la Comedianta, l’estrena
13/12/2010

Del 29/11 al 5/12/10

Lola la Comedianta és una obra de teatre de Federico García Lorca de la que hem acabat la primera setmana de treball i assajos intensius al teatre La Sala de Rubí. Tres directors per a tres disciplines d’aquest projecte, Jordi Prat com director d’escena i responsable de la dramatúrgia, Marina Abad (d’Ojos de Brujo) com a directora musical i Belén Maya com a directora coreogràfica. Iván Morales i Xavier Ripoll són els actors que, juntament amb quatre músics i quatre bailaores integren el repartiment de l’obra.

I de què va tot plegat? Doncs originàriament es tractava del llibret d’una òpera còmica que Falla va acabar no musicant i el qual va quedar inacabat (+info). Ara s’ha acabat i els espectadors de Temporada Alta seran els primers a veure’n el resultat, ja que es tracta de l’estrena absoluta.

Aquestes són les fotos de Rubí, amb els músics, bailaores, tècnics, actors… Poca cosa a ensenyar (tampoc desvetllarem el que no surt a la premsa), però després de portar ja uns dies al Municipal de Girona en la segona setmana intensiva us puc dir que la cosa promet. Dissabte l’estrena i diumenge la segona funció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *