Deambulants, BCN-bolo

Deambulants, BCN-assajos
06/10/2009
Projectedefack, Felanitx (Mallorca)
09/10/2009

7.10 Saló Oval-Museu Nacional d’Art de Catalunya

I sí, avui ja ha tocat fer el bolo del qual ahir vam fer els preparatius. Ja se sap, coses habituals: les birres de la tarda tot esperant l’hora del… sopar, és clar! El sopar, de pizza i sobre uns palets de fusta mentre les noies es miren de dalt a baix els cuiners i cambrers del sopar, i finalment l’hora del maquillatge, del vestir-se i de sortir a fer la intervenció a l’hora dels cafès, despré sque durant el sopar ho hagin fet castellers, corals, trio de jazz… Avui 18 minuts d’actuació, desmontar i…

…ha aparegut una pilota i és clar, havia de passar, partit improvisat al Saló Oval del MNAC, com no!

Han sobrat postres, serà qüestió de menjar-ne, no? Però el que no esperàvem és que les entremaliades noies de la companyia ens paressin un parany -inocents nosaltres-i acabéssim com es veu a les següents fotos… La mare que les ha …!!!!!

I després de llepar-se i netejar-se la cara és hora d’anar cap a casa. Au, bona nit i dolços somnis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *