Orchestra Fireluche, l’Escala

Concurs de Cançò de Salitja
15/08/2009
Els Amics de les Arts, festes de Gràcia
19/08/2009

16.8 Plaça de l’Univers-festival Portal Blau

Sol, platja, gent… Bolo d’estiu a l’Escala, cloenda del Portal Blau, 2on Festival de Músiques i Arts de la Mediterrània. Èxit de públic i d’aplaudiments, la Fireluche no deixa de sorprendre allà a on va.

En Marc, en Mosoll i en Casi (el BTM team d’avui), fotos de les proves amb totes les veus i les onades de la platja captats pels micros (uix!) i fotos de l’actuació. Avui les germanes Gascón han fet vacances d’orquestra i ha vingut l’Enric Fluvià a tocar el baix (nano, se t’ha girat feina, eh?!?!?!). En Casi, que ja fa anar els ditets amunt i avall de les taules de so ha fet els monitors d’aquests nanos entremeliats i divertits…, bé!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *