Paolo Conte, Festival de la Porta Ferrada

Burruezo+Bohemia Camerata, Festival de la Porta Ferrada
02/08/2009
Noa, Festival de Peralada
09/08/2009

7.8 Espai Port-St. Feliu de Guíxols

Actuació de Paolo Conte, gran cantautor italià amb una llarga carrera a les seves espatlles. En directe no l’havia vist mai i no m’ha deixat indiferent. El seu estil és difícil de classificar, entre la cançò d’autor i el jazz. Fotos de la tarda i de la nit, algunes d’elles, les més “curioses”, imagino que en algun moment en què deuria estar pensant “vull anar a casa a domir!!!”, i és que ja portem un bon tute de bolos… També foto del tècnic i de la Luz de The Project fent-se la vergonyosa, i això que no ho és gens, eh?, l’hauríeu d’haver vist ballant quasi tota l’estona al ritme de la música.

El dia també ens ha portat altres moments dignes de fotografiar, no comentaré res més sobre les fotos que venen tot seguit, que després m’ho sento dir… he he he!! però aquí teniu a algunes de les persones que es dediquen a la producció tècnica i artística del festival, en Jaume, en Xavi i en Cai.

I més moments de relax varis: Links, dinar, en Julià i en Pico (també fent la seva feina de maquis), en Marc, en Carles (oh, per fi surt a alguna foto!!!) i en Manel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *