Deambulants, Cartagena

Els Amics de les Arts, Matadepera
12/03/2009
Quilapayún, St. Cugat
21/03/2009

14.3 Muralla

Anada a Cartagena amb els Deambulants per representar l’Alt al festival Mudanzas.

Cap de setmana de curro, però de plaer i de bon rotllo. Les coses han anat bé. Era el primer Alt en què la Berta i la Paula assumien tasques de direcció després que en Jordi i la Montse els passéssin la batuta. I també el primer que feia jo sense la Fireluche -coses de pressupost no ha estat possible que vinguéssin, ooooohhhhh!!!- i en què havia de quadrar les pistes dels 2 CD amb l’acció a la paret, res complicat, ai do! (però he descobert que era molt fàcil sonoritzar a uns músics sense haver-se de preocupar d’on començaven i acabaven les accions… he he!).

En Julià, la Maria (la tècnica de llums), en Pico i en Jordi van anar-hi un dia abans a muntar l’estructura. Quan arribem els trobem treballant (bé, també hi ha moments per fumar…) al lloc del bolo.

La Montse, la Paula (ui, ha sortit fosca…), la Mariona, en Jordi, la Berta i l’altra Mariona a la llum de la posta de sol. Tanca expressa de l’àrea “festejos” de l’Ajuntament, i assajos abans del primer gran dinar (quins arrossos mes bons! i quins “xupitos”!).

Quatre fotos del bolo -de no massa qualitat, estava massa lluny com perquè em sortíssin bé, en fi…-, desmuntatge (gràcies als “pixas” locals per l’ajuda), sopar al mateix lloc que el dinar -genial!- i festa a una habitació de l’hotel (sense comentaris extres, mirant les fotos no calen, no?).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *