Seguretat Virtual, Barcelona

Le Croupier, Barcelona
16/01/2009
Deambulants, Figueres
24/01/2009

22.1.09 Teatreneu, Gràcia

Ai las, els de QQ Teatre reclamen més fotos seves al bloc… Pobrets, tenen raó, últimament només surt Le Croupier, però és que això va com va, ja se sap, les darreres setmanes no hem fet representacions de Seguretat Virtual però sí que he fet força coses amb Le Croupier.

Va tu, no en parlem més, aquí teniu la crònica del darrer bolo de Seguretat Virtual al Teatreneu de Gràcia.

dimecres 21

17.30 hem quedat amb en Geli a BTM per carregar les quatre coses que portem i anar cap a la Vila de Gràcia;

20.00 després de descarregar comecem el muntatge amb la Queralt i en Jaime, avui més senzill que de costum perquè no ens és permès tocar la il.luminació fixe standard de l’escenari; pel que fa a la microfonia sí que és la de costum (5 DPA inalàmbrics de diadema i 4 Shure inalàmbrics de mà) així com l’escenografia;

22.30 després de que, per un error aliè a en Geli, s’esborren les memòries que ja havia programat decidim anar a sopar…

24.00 arribem a l’aparthotel i poca estona després ja estem a la piltra, aquesta vegada sense l’enrenou dels QQ’s a cap habitació contigua repassant el paper o fent gresca; avui ells dormen a casa, a St. Feliu de Llobregat.

dijous 22

8.00 del matí, ens porten l’esmorzar a l’habitació (això no havia passat mai en els dos anys que fa que estem fent aquests bolos, però es veu que si vols esmorzar a l’aparthotel ho fan així); esmorzem a la taula del menjador, al llit ja hagués estat massa!

8.20 sortim de l’hotel;

8.40 arribem al teatre (Queralt: “tranquils nois, l’hotel és aquí al costat camimant 10 minuts…”, ens va dir la nit anterior; també ens va dir que érem uns queixiques i que a Girona estem massa ben acostumats…). Poc després arriben els QQ’s (es fan sentir, són “la alegría de la huerta”);

(Sònia -la dire-, Alícia, Xènia, Imma, Anna i Joan)

8:45 maquillatge, darrers ajustaments de l’escenografia, dels llums, dels micros i preparació del material didàtic per als instituts;

9:15 arriben els primers instituts i van entrant al teatre de manera més o menys ordenada…, ja se sap, les hormones…; en Joan -que com la Xènia i l’Anna es colen enmig del públic- pren posicions;

9:30 aprox…, comença la primera funció del matí; avui els nanos no han cridat quan s’han apagat els llums, és tota una novetat!

11:00 s’acaba el debat post-obra i que avui ens ha deixat algunes perles masclistes per part d’alguns nanos que val més no reproduïr a aquí i que per sort han estat bastant rebutjades per la resta del públic; és l’hora de l’esmorzar, de fumar, de llegir el diari… i d’intentar que la Sònia quedi bé a alguna foto… (sí, tens raó, no et tiraré més fotos perquè és no hi ha manera… he he!!);

11.30 comença la segona funció, que acaba cap a les 13.00; després toca desmuntar a toc de pito, carregar -prèvia baixada del material pel montacàrregues amb vistes al barri no aptes per a gent amb vèrtig-, dinar i tornar tothom cap a casa seva; ens veiem al següent bolo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *