Nena Daconte, Mataró

Le Croupier, Girona
04/12/2008
Mississippi Mass Choir, Escaldes-Engordany
11/12/2008

5.12 sala Privat

Ja ho veus, avui ens ha tocat fer Nena Daconte a la Privat de Mataró. Tampoc ha estat la bogeria de fans que em pensava però deu n’hi do! Alguns xisclets i crits s’han sentit, així com algunes cançons que han estat ben corejades pel públic. La part més “divertida” ha estat desmuntar després del concert amb la disco funcionant a tot drap i movent els flightcases enmig de la gent.

En Casi i en Tete darrera el tècnic de monitors, els Mac que portaven per a les projeccions, en Tomi (tècnic de FOH), les proves de so, fans esperant per començar l’actuació, fotos de l’actuació i en Dani (tècnic de llums).

I un dels moments més esperats després de tot bolo, “l’assalt” a la màquina de menjars i beures de BTM, allò en què tot tècnic somnia quan torna de bolo al magatzem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *