Hedningarna, Cornamusam

Fados, Porta Ferrada
04/07/2008
Barbatuques, Girona
11/07/2008

5.7 Pati de l’Hospici, Olot

XVII Cornamusam, aquesta vegada amb els Suecs Hedningarna, molt canyeros, i que van triomfar amb un pati de l’Hospici ple de gom a gom. L’anècdota va ser que no van poder agafar el vol que tenien previst al matí i no van arribar fins a 1/4 de 10 a Olot. L’actuació era a 2/4 d’11 i les proves de so -“proves” per dir-ho d’alguna manera…- es van començar cap a les 10 amb la gent esperant-se a fora. Al final, però, tot va anar bé i va ser un gran concert.

En Marc, l’Andreu i jo, intentant posar bona cara malgrat la petamenta que portàvem a sobre al costat de la cabra, símbol del Cornamusam (aquests d’Olot…).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *