Deambulants, visca la pluja (i 3)!!!

Orchestra Fireluche, Girona
25/05/2008
Mazoni, Barcelona
07/06/2008

1.6 Teatre Nacional de Catalunya

I ja són 3 de 4. Això és un 75% d’efectivat en suspensió per pluja. I es repeteix la història de la setmana passada. 2/4 de 7 del matí (4:30 en temps universal), plou i plourà, una massa de núvols avança cap a Barcelona, però no serà fins a les 10 que es suspèn el bolo. Hem tornat a baixar a Barcelona per esmorzar en algun bar amb gent que tornava de marxa, per passar l’estona a la cantina del Nacional i tornar a ser a Girona a quarts de 12. I tot això amb al.legria i humor, no us penseu pas, eh?, treballar amb els Deambulants i la Fireluche ja ho té això. Diumenge 8 fem el darrer assalt, a veure si aquesta vegada…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *