Teresa Noguera, Barcelona

Antònia Font, Palafrugell
18/04/2008
Seguretat Virtual, Sabadell
24/04/2008

22.4.08 Luz de Gas

Bolo amb l’empordanesa Teresa Noguera, acompanyada d’una bona banda (Ubanell, Comaleras, Carbonell, Rostey i Subi) i d’alguns col.laboradors com l’Euclydes Matos o en Xavier Ballesteros entre d’altres.

I el meu primer contacte amb la Soundcraft Vi6, una altra (bona) taula digital. Com més taules digitals remeno més pal em fa treballar amb elles. Aviat ens convertirem -si no ho som ja- en experts en remenar botonets i mirar pantalletes i deixarem de banda les orelles per treballar. I sino mireu què passa amb els nous nanos que puguen, que els hi poses una taula analògica a davant i quasi que s’hi fan mal… uix! En fi…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *