Joan Baez, Festival Jardins de Cap-Roig

Chambao, Festival Jardins de Cap-Roig
26/07/2007
Elvis Costello, Festival Jardins de Cap-Roig
28/07/2007

26.7.07

Les fotos del concert no estan disponibles / The pictures of the concert are no longer availables

Crònica d’El Punt

Fotos dels nois de “Fundició” (ja ho sabeu, quan sentiu olot a cremat, són ells!!!! ha ha ha ha ha!!! -amb “carinyo”, eh?-), altra vegada en Coto -amb l’encenedor encès, què menys per a aquesta entranyable nit-, en Toneti (el maqui) en plena acció, en Toni d’Aurora primer vestit de hippie per a la ocasió i després de prota a l’escenari (com ara et queixis que no penjo fotos teves et capo!), en Dani i en Jaume de Link passant la mànega de senyal (benaurats els que passen la mànega…), en Panxi (el microfonista d’avui de BTM) i la grada per sota des de sota del control.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *