Tot tipus de bolos!

Mateix lloc, dues funcions diferents.
09/05/2017
Tres de Barts!
12/05/2017

8 de maig’17

Dinamita la Sarsuela, de Le Croupier, a les festes de Cerdanyola.  L’any passat hi va fer Esperança Dinamita.  Un dilluns -festiu a la ciutat-, dels darrers actes de la festes, una plaça, amb tot el soroll del món durant el muntatge i proves.  Sol i calor fins que es va fer fosc.  Després vam veure qui havia sigut previsor amb la roba.  Hora de començament de la funció equivocada.  A les 19h les cadires ja estaven quasi plenes per veure començar l’espectacle… a les 20.30. Portem vídeo… no podia començar abans, era massa clar.  Algú es va colar.  En fi, paciència.
El públic va riure poques bromes -i sóc generós-.  Dos mons, el de dalt de l’escenari -ho van donar tot, bona funció- i el de baix, passant un vespre de maig, tranquil·lament assegut. Era difícil saber si la gent s’ho estava passant bé.  Pel poc que transmetien potser no, però tampoc hi va haver una fugida massiva de gent.
Moltes taules i  moltes ganes per part de tots.  La funció va sortir bé.  Si ens haguéssim encomanat de l’apatia del lloc no hagués pas sortit tan bé.
Vam estar assistits per So Art Prat (gràcies per la feina!).

En Vit i la Fanny fent alguns retocs a l’escenari, i la Mont Plans maquillant a l’Oriol Genís.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *