Hora de Joglar: estage i primer bolo.

Als Premis Enderrock, amb “piropos”!
19/03/2017
L’Orchestra Fireluche!
28/04/2017

13, 14 i 15 de març’17
6 d’abril’17

Comença la temporada de bolos! Els primers que arranquen són Hora de Joglar. Vam fer estage a La Mirona a mitjans de març -quin luxe poder treballar així!- i el primer bolo el 6 d’abril a l’aniversari dels Xoriguers, els castellers de la UdG, també a La Mirona, compartint escenari amb Oques Grasses i La Masovera Barbuda. Comença la Gira Gramola!

L’estage va ser intens, tres dies de matí i tarda, assajos parcials, passis sencers, gravació amb vídeo i àudio, revisió, correcció, proves de coses vàries, etc. Fins i tot dinàvem a La Mirona! Vèiem la llum quan sortíem al pati durant les aturades de rigor per esbargir-nos (o fumar els que ho fan, és clar).

Els joglins han preparat un bolo molt exigent, tant per ells com pels tècnics.  No et pots despistar ni un moment.  Moltes temes empalmats, molts efectes (alguns per moments concrets), delays marca de la casa com de costum i moltes melodies per mesclar amb instruments i veus que van canviant de lead.

Torno a tirar del Multirack de Waves per efectes externs a la taula.  També en faig servir de la taula.  Però he acabat confiant amb els de Waves per la plate i hall general d’instruments i veus, a més dels delays preparats que ja llençava l’anterior gira per a la caixa, pailes, vents i veus.  Després hi ha les rooms, plates i halls puntuals per alguns temes i un delay de la taula amb al tap tempo. Tres opcions de patch depenent de la taula que em trobi: per DANTE, per ADAT o en analògic. Festival d’efectes! Cada un quan toca i intentant que sigui coherent en tot moment (un dels perills de mesclar amb molts efectes).

En Bernat Oliveras i jo serem els tècnics de so que farem la PA del grup.  En Sergi Torns farà les llums. Els alumnes de segon del Diploma en Tècnic de So de l’ETECAM van fer l’escenari de l’estage i els monitors del grup.  Com s’agraeix que un grup accedeixi a que alumnes puguin fer pràctiques reals.  Vam minimitzar els riscos i hi vam posar molt d’amor! Gràcies joglins!

I el plànol d’escenari. No adjunto tot el rider. En breu tornaré activar la pestanya amb la darrera versió dels riders dels grups que faig.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *