Óyeme con los ojos, Jerez

Pressió, concentració, satisfacció. I una amiga inesperada…
27/02/2017
Es podria condicionar l’Antiga Fàbrica Damm?
12/03/2017

2 de març’17

Festival de Flamenco de Jerez.  Teatro Villamarta.  Óyeme con los ojos. María Pagés Compañía. El resum seria aquesta bona crònica i aquestes bones fotos de www.anapalma.com (gracias!).  Ja qui se’n recorda d’haver dormit poc, haver entrat a les 7 del matí al teatre i haver-ne sortit cap a mitjanit? I que a l’endemà el meu avió portés 6 hores retard, aterréssim enmig d’una tempesta al segon intent, no trobar trens per tornar i quedar-me a Barna? Res, res! A viure!

Al final poso una foto dels input meters en peak hold on es veuen els clips de dos canals de veu.  Aquests flamencos són tremendos! Tot i atenuar les petaques a -42dB (no entro a valorar com pot pujar el soroll de fons segons el material que tinguis), deixar un marge considerable de guany a les proves i comprovar a l’assaig que encara hi havia marge, arriba la funció, canten el primer Martinete i a vegades NO s’acaben el marge. Tampoc ajuda gaire, que malgrat els hi posem les diademes a lloc, s’acabin movent. Les hauríem de fixar amb loctite… Tanmateix van ser clips puntuals, res greu.  Però és espectacular el marge dinàmic que tenen aquests cantores! Un dia hauria de mesurar quants dB hi ha a un pam de la boca.  Faré la mesura amb taps…

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *