Bolos amb Yamaha 01

Impressionat!
24/12/2016
Les Encantades. Podria ser d’això del que ha anat el meu 2016…
31/12/2016

25-11-16 Encesa dels llums de Nadal a Girona
3-12-16 Renard o El llibre de les bèsties

Dos bolos amb Yamaha 01, un fent jo taula, el de l’encesa dels llums de Nadal a Girona i l’altre fent d’assistent a Temporada Alta, al Teatre de Girona.  En el primer cas hi actuava el Cor Geriona, Fama Girona i la Colla Sardanista Aires Gironins del GEiEG.  En el segon es tractava d’un musical de Teatre Obligatori i el Teatre Lliure.

Ambdós bolos crec que van passar sense massa pena ni glòria.  Al primer la dificultat era sonoritzar al Cor Geriona amb 6 AKGC414.  Bé, no el fet de sonoritzar-lo sinó de fer proves, aconseguir treure els acoples amb les possibilitats de la 01, aconseguir un volum acceptable, marcar posicions dels micròfons, treure’ls perquè poguessin ballar Fama Girona, afegir-hi els micròfons a posicions i alçades diferents perquè  els nens i nenes cantaven un tema, treure’ls, tornar a ballar, posar-los per a Geriona -mateixes posicions, però ni de bon tros alçades i angulacions com a les proves-, començar l’actuació de Geriona, començar a tenir algun acople a freqüències diferents de les proves, haver de baixar lleugerament el màster i per tant perdre volum, intentar treure els acoples i aparèixer els d’abans i entre l’EQ de canal i el del màster no arribar.  Oh que bé que m’ho vaig passar!

Al segon el tècnic feia els monitors des de la taula de PA.  Els artistes anaven tots amb DPA4066 i al piano hi havia dos AKG C414.  DPA, monitors, moviment i necessitats d’un cert volum és igual a més o menys dificultats.  Potser hagués fet falta doblar els canals a taula per tenir PA i monitors per separat.  Jo vaig estar fent l’assistència però des de l’escenari, pendent de les DPA, petaques i freqüències. La sensació des d’allà va ser que la funció no estava fluint massa.  Pels aplaudiments finals la resposta del públic va ser més aviat discreta.  Era la primera funció que feien fora del Lliure i ja se sap que aquestes primers funcions de gira poden ser una mica feixugues (entorn diferent, adaptació de l’espectacle, l’equip tècnic no era ben bé el mateix, etc.).  L’espectacle va tenir una bona acollida del públic i de la crítica durant les actuacions al Teatre Lliure.  Estic segur que el que vam veure i viure a Girona no va ser del tot representatiu del que realment és l’espectacle.  A vegades passen aquestes coses.  Dels grups que jo faig com a tècnic n’hi ha algunes per explicar. És necessari que en passin i és important veure el perquè han passat i que et permetin millorar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *