Gràcies Hora de Joglar!

Petits Camaleons’16
09/10/2016
Assistent / Assistit – Girona / Almería
27/10/2016

8-10-16 final de gira a Manresa i Flaçà

Poder girar, treballant, amb gent a qui a més de mesclar la seva música hi comparteixes riures, plors, experiències, amor, amistat i festes és un regal!!! Hem acabat la gira, han estat dos anys d’anar mostrant arreu el disc Gira el Temps. Han estat 70 concerts a on us puc ben assegurar que mai hi han faltat la il·lusió i les ganes.  És clar que hi ha hagut tot tipus de bolos, alguns costen més, d’altres menys, però sempre s’ha anat endavant!

Després d’aquests dos anys l’actitud del grup sobre d’un escenari, el saber-hi estar, el gaudir-ne, el sentir-s’hi còmodes i el treballar ha fet una progressió cap amunt moooolt bona. Us ho heu currat nanos!

Reconec que em cau una mica la llagrimeta mentre escric tot això… serà que m’ho he passat bé! Putos joglins, com us estimo!!! (ai, deu ser aquesta benvinguda pluja que m’estova el cor…).

Ara toca descansar de concerts però vosaltres seguiu treballant amb la gravació del segon disc d’aquí a ben poquet.  Molta força i que vagi molt bé!!! Una abraçada immensa!

Aquest darrer dia de la gira vam passar per Manresa (Fira Mediterrània) i Flaçà (festa major).  A Manresa vam trobar a la gent de Rock’n’Classics amb l’Aleix, en Marcel i la Vero (Vero, tenia el rider bé no?!?!?!?! ha ha ha ha ha!!!) i a Flaça a la gent de FEC, amb en Joan (a la foto amb en Sergi de Setsis, el mànager), en Pau i en Robert.  Moltes gràcies a tots per la vostra feina.  Els bolos es fan perquè hi uns grups però es tiren endavant en part per l’esforç i la feina dels tècnics de les empreses de so. També una abraçada per tots vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *