Sants-Les Preses-Vilafranca, seguim joglant!

Ens hem petat la Dinamita!
29/08/2016
Acústica’16
05/09/2016

26-8-16 Sants
27-8-16 Les Preses
30-8-16 Vilafranca del Penedès

Resum dels tres bolos: estic content i estic cansat.  Quilòmetres, moltes hores, horaris “ben parits” per pujar a un escenari -llevat de Les Preses-, molts riures i bon humor. Això és Can Joglin!!!

Quina festassa que es monten a Sants!  Hi hem tocat a l’escenari que organitzen els Castellers de Sants, bon acolliment el que ens han fet aquesta gent. Hem sopat al seu local, a Cal Borinot i vinga, cap a tocar després dels Terratombats.

A veure, què fa en Ferri, el bateria, a sobre d’en Sergi, el mànager, que porta una samarreta de disciplina?!?!?!?!  Alguna cosa no quadra gaire… En Mika escalfant sota el pes d’alguns castells i el quit de bolo que hem organitzat en un moment (i no tot és meu, eh…?).

A Les Preses hem tocat al 34è És Dansa.  Quin pollastre! Bé, pollastre perquè hi ha tantes activitats i concerts que tot es va enllaçant i els horaris són d’allò més ajustats.  Quan hi arribem hi ha un grup de dansa africà fent proves, després muntem i provem nosaltres, es desmunta tot perquè pugui actuar el grup d’abans i es torna a muntar després de la seva actuació mentre hi ha un passacarrers per Les Preses.  Sort que amb la simpatia i el bon fer de la gent de La Caraba, l’Aldo, en Claudio, els dos Marcs i en Dani, entre d’altres i sé que em deixo gent, tot arriba a bon port.

Al cap de poc d’arribar mig em queixo del disseny del sistema de so, trobo la PA molt tancada, es creua L i R al mig de l’audiència un LA Kiva+Kilo.  L’Aldo m’ho justifica dient que és per cobertura de les primeres files, que amb el frontfill no en fa prou perquè no arriba a cobrir a davant al centre per la disposició de la gran rampa que accedeix a l’escenari i que impedeix de posar més altaveus. Bé, sí, te part de raó.  I segurament aquest és el disseny més òptim que es pot fer en les seves condicions.  O sigui que no cal seguir donant voltes sobre el tema.  Anem a provar que el temps passa!!

Sopem a l’escola del poble, amb alguns dels grups que participen a l’És Dansa.  Un bon ambient això de sopar plegats en un menjador de cole! Quins records! I quins amics que es poden arribar a fer al camerino que tenim avui!

I per rematar els bolos del mes d’agost, bolo a les 2:30 el dimarts passat a Vilafranca del Penedès.  Llamp de festa que fan en aquesta ciutat!! Només mirant les fotos es veuen dues coses: que vam tenir molt de temps entre les proves i l’actuació -més de 6 hores-, que calia concentrar-se abans de l’actuació (qui diu concentrar-se diu fer el tonto…) i que ens ho vam passar molt bé i van anar a dormir tard però amb un bon regust de boca. Jo a quarts de 7 del matí per ser exactes, i amb un somriure a la cara.  Els ulls tancats, però amb somriure!

Avui ha vingut en Sergi a fer les llums, ja se’l trobava a faltar! Hora de Joglar no pot portar regularment a un tècnic de llums per temes de catxet, ja ve just que em portin a mi, una opció que agraeixo molt.  I també els tècnics de les empreses quan veuen els 30 canals i els 9 enviaments de monitors que fem amb combinació de 3 monitors i 6 IEM, 3 d’ells en estèreo. Ei, que està bé fer-los! Ha ha ha!! El dia que no podem anar-hi ni l’altre tècnic, en Marc Usano, ni jo sempre penso que deu haver-hi tècnic d’empresa que se’n recorda de nosaltres..
Quin plaer avui amb la Midas Pro6 i el TurboSound de Rock’n’Classics! I és clar, qui m’ha fet l’assistència, l’Oriol, que treu el cap per darrera en Sergi, content que no hagi d’explicar com va la taula.  Això de tenir-ne una a BTM és un avantatge!

La contrafoto de la foto final.

Abans de pujar al cotxe una noia s’acosta a l’Aniol i li regala unes flors… Ja marxa el violinista? He anat a buscar expressament aquestes flors per a tu…? Latin loveeeeer!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *