HdJ Madremanya-Tortellà-Platja d’Aro

Collir-les abans que madurin
13/08/2016
La Unión-The Original Blues Brothers-Simply Red: 3 mescles
25/08/2016

6-8-16 Madremanya

Baix Empordà, preciositat de poble, ambient casolà. Avui bolo amb Hora de Joglar amb els companys de Sona (gràcies per la feina!). Hi trobo en Marcel, un alumne de primer del Diploma en Tècnic de So de l’ETECAM que aquest estiu ja ha començat a fer bolos com a auxiliar.  Bona àurea!

Tot va rodat avui. Un HK a PA, molt cridaner!, Yamaha M7 per fer PA i monitors, molta calor i sequedat a les proves i fresqueta i humitat al bolo.  El so ha canviat bastant entre les proves i el bolo i no sé com hauré gravat el màster però he començat fortíssim! Fins i tot ha vingut algú a control a dir que baixés el volum.  Sí, sí, i tant! Mica en mica, anar baixant el general i ressituant els nivells dels canals la mescla ha anat millorant. Buf, quin començar! I tenir una paret a darrera amb bona part de vidre no ajuda gaire.  Ha ha ha! Ric perquè arriba un punt que val més prendre’s bé les coses i superar bolo a bolo amb aquests “paranys” que et vas trobant pel món.

12-8-16 Tortellà

Només d’arribar al poble ja em ve bon rotllo.  M’agrada fer bolos per aquí a la Garrotxa! Tocar per aquí és jugar a casa. Els de Clip cobreixen l’acte (gràcies nanos!).  Abans de començar les proves la Digico SD9 fa el tonto -senyals d’errors constants a la pantalla- i l’hem de reiniciar… El corrent inestable? Qui ho sap! Ha aguantat proves i bolo sense problemes al final. Zero canguelis. Avui no han muntat el d&b (ooooooooooh!), va, ho farem amb el Martin… però no és el mateix, he he!  Compartim sopar i escenari amb La Sra. Tomasa.  L’Albert ens retrata per tots costats durant l’actuació. Menys a mi, que no ha tingut temps de passar pel control, ha ha ha ha!! Però jo sí que l’he caçat! Amb carinyo!

13-8-16 Platja d’Aro

Compartim escenari amb Doctor Prats.  Han de provar abans que nosaltres i sembla que arriben tard. Cap problema, els horaris són prou amples com per tenir marge.  Avui mesclaré amb una Yamaha CL5 i amb el LA Kara d’Ancar i hi ha taula de monitors, una Midas M32R  No han tingut precisament el seu millor dia, a tots ens ha passat alguna vegada.  No té més importància, ja que el bolo ha començat puntual.  Hi ha hagut problemes amb línies i amb la configuració dels monitors amb Doctor Prats, no pas amb nosaltres.  El cansament acumulat a mitjans d’agost es nota. I avui ha sigut Ancar però pot passar a qualsevol empresa.  Mai he tingut cap problema amb ells, al contrari! Amb els joglins ens hem espavilat per sopar unes pizzes abans de les proves (gràcies Eva, com ens cuida aquesta road manager!), i pràcticament les hem empalmat amb l’actuació.

Avui hem tingut un públic diferent, molt de guiri, i un ambient, en general, més d’escoltar que no pas de ballar.  Però també hi ha hagut ballaruques, és clar! Qui es resisteix a aquests ritmes! I és clar, amb el Kara, després de venir de l’HK i del Martin, i pel fet de tenir taula de monitors, ha estat mel mesclar! Quin plaer més gran avui! Ei, i avui ha vingut en Dani de substitut de l’Eloi! Sempre és un plaer que passi a tocar de tant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *